jueves, 8 de noviembre de 2012

CINEMA I VÍDEO INDÍGENA

1 comentario:

  1. V Mostra Itinerant de Cinema i Vídeo Indígena que organitzem a València, entre els dies 15 i 18 de novembre, i a Alacant i Vila-real, entre el 16 i 18 de novembre.
    Aquest any les i els representants indígenes que ens acompanyen són:
    María Ovidia Palechor, poble yanacona (Colòmbia): dirigent del Resguard indígena Yanacona de Sant Sebastià (departament del Cauca). Participa en el Programa Dona Indígena del Consell Regional Indígena del Cauca (CRIC) i ha acompanyat diferents processos de revitalització del pensament de les dones indígenes del Cauca.
    Lolita Chávez, poble maia k’iche’ (Guatemala): representant i portaveu del Consell de Pobles K'iche '(CPK). Ha participat com a membre de la Comissió de la Consulta Comunitària celebrada al seu poble, Santa Cruz del Quiché, en la qual es van rebutjar els projectes d'explotació minera, fusta i hidroelèctrica al territori. És també membre del Consell Polític i delegada del CPK davant del Consell dels Pobles d'Occident (CPO). És sòcia fundadora de la Coordinadora d'Organitzacions de Dones del Departament del Quiché. I'x K'iche 's K'amalb'e.
    Jesús Alemancia, poble kuna (Panamà): sociòleg, membre de la Coordinadora per la Defensa dels Recursos Naturals del Poble Ngäbe Buglé. Va ser investigador del Centre d'Estudis i Acció Social Panamenys (CEASPA) i membre de la secretaria tècnica del Consell Kuna.
    Sabinée Sinigui, poble embera eyabida (Colòmbia): comunicadora, realitzadora i coordinadora del Programa Llicenciatura de la Mare Terra de la Universitat d'Antioquia (Colòmbia). Forma part del grup de recerca Diverser i és coautora del documental "Entreteixint la vida: Escola de gènere, generació i família"

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...